Handelsbetingelser

ONLINE KØB

Det er sikkert og simpelt at handle i House of Baumann onlineshop. Når du gennemfører en ordre på houseofbaumann.dk, vil du automatisk få tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Når vi er klar til at afsende din vare, vil du modtage en email.

Sørg altid for at tjekke at du har oplyst din adresse korrekt, og at du har skrevet din mailadresse korrekt. Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse og ej heller mailen med Track and Trace nummer på din pakke.

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.

 

BETALING

På houseofbaumann.dk kan du anvende følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club, og MobilePay.

Ved betaling med MasterCard Debit, VISA Debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.Beløbet trækkes, når varen afsendes.


RETUR- & BYTTESERVICE

Når du handler hos House of Baumann.dk eller på houseofbaumann.dk tilbyder vi altid 14 dages fuld returret på alle varer. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at returnere fødevarer og andre fordærvelige varer samt bestillingsvarer.

Varer købt hos House of Baumann eller på houseofbaumann.dk kan byttes eller returneres til vores butik. Ved udbetaling af penge skal bon eller faktura altid fremvises. Varer som skal returneres, skal være i original emballage og med eventuelle brandtags.

 

VARER KØBT ONLINE PÅ HOUSEOFBAUMANN.DK

Har du handlet på houseofbaumann.dk, og har fortrudt dit køb, eller ønsker varen ombyttet, skal du returnere varen til vores adresse. Når du sender din vare retur, bedes du udfylde den vedlagte returseddel. Du betaler selv for returfragten på 35 DKK, som bliver fratrukket købsbeløbet, hvis du vælger at benytte den vedlagte fortrykte returlabel. Vælger du at benytte den fortrykte returlabel, skal pakken afleveres i en GLS Pakkeshop. Vi gør opmærksom på, at vi kun kan modtage pakker sendt med GLS. Det er derfor fordelagtigt at anvende vores fortrykte returlabel, som du blot sætter på returpakken. Vi gør opmærksom på, at dine fragtokostninger forbundet med købet ikke refunderes, såfremt du returnerer dele af din ordre. Returnerer du hele din ordre, refunderes 29 DKK for fragt uanset oprindelig fragtmetode.

Vi refunderer pengene til samme betalingskort som blev anvendt ved købet.

Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen eller undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Større varer som møbler og lamper, kan ikke returneres med almindelig post. Udgifterne forventes højst at beløbe sig på 450 DKK

 

VARER KØBT PÅ UDSALG

Varer købt under eller med 50% kan byttes indenfor 14 dage til en anden vare eller tilgodebevis. Pengene udbetales ikke.

Varer købt med over 50% kan ikke returneres.

 

RETURADRESSE:

House of Baumann

Hanehøjvej 27

9520 Skørping

 

FORTRYDELSESRET:

Hos House of Baumann har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer.

Din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag du:

- Har modtaget din vare

- Får den sidste vare af din ordre i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis)

- Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele)

 

REKLAMATION

Er der fejl eller mangler ved varen, kan du kontakte House of Baumann på mail eller telefon. Find kontaktinformation her. Du har 2 års reklamationsret fra den dag varen er modtaget. Husk at gemme din kvittering.

Er der tale om fejl og mangler, refunderer vi naturligvis portoen, såfremt reklamationen er berettiget.

Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget.

 

FORTRYDELSESRET

Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret fra modtagelsen af varen.

Fortrydelsesretten forudsætter dog, at varen returneres i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal forblive ubrudt. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når du returnerer din vare med posten, kan du evt. genbruge emballagen, som du har modtaget dit køb i. Du bedes vedlægge den medfølgende returseddel og notere hvorfor købet returneres samt om du ønsker at ombytte varen. Ønsker du pengene retur, bliver de indbetalt på samme betalingskort, som blev anvendt ved købet. Vælger du at anvende den vedlagte GLS returlabel, fratrækkes der 35 DKK for fragt i det beløb du skal have refunderet. Vælger du selv at betale for returfragten, skal du vedlægge retursedlen i udfyldt stand. Vi gør opmærksom på, at vi kun kan modtage returpakker sendt med GLS.

Vi returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Du kan naturligvis ikke få mere udbetalt, end der står på fakturaen.

Hvis du har fortrudt dit køb, eller ønsker din vare ombyttet, skal du selv betale for returfragten og evt. fremsendelse af ny vare. Varer sendt til os pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.

Returadresse:

House of Baumann
Hanehøjvej 27
9520 Skørping

Att.: House of Baumann Webshop

Varer der ikke tages retur:

  • Fødevarer og fordærvelige varer.
  • Bestillingsvarer

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur-muligheder, er du velkommen til kontakte os:

Mail: kontakt@houseofbaumann.dk

 

BESKADIGET PAKKE

Er din pakke beskadiget ved levering skal der reklameres til House of Baumann Kundeservice. Ved synlig beskadigelse bedes du nægte modtagelse. Er pakken allerede modtaget, skal der reklameres hurtigst muligt og gerne samme dag. Husk at modtage med FORBEHOLD.

Kontakt House of Baumanns kundeservice på kontakt@houseofbaumann.dk - så hjælper vi med reklamationsbehandlingen.

 

ANSVARSBEGRÆNSNING

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.

 

LOVVALG OG VÆRNETING

Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@houseofbaumann.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. En af betingelserne er, at du skal have rettet henvendelse til den erhvervsdrivende, inden du går videre med sagen:

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby

Telefon: 41 71 50 00

www.kfst.dk

 

KONTAKT INFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ris, ros, spørgsmål eller gode ideer, som vi kan blive klogere af! Kontakt os, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DIT KØB FORETAGET PÅ HOUSEOFBAUMANN.DK?

Har du brug for hjælp, eller har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du bedes venligst have dit ordrenummer klar, inden du kontakter kundeservice.

HOUSE OF BAUMANN KUNDESERVICE

Mail: kontakt@houseofbaumann.dk

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Britta Baumann A/S

Aktieselskab

CVR. nr. 38704346

Hanehøjvej 27, 9520 Skørping

Etb. 2017

House of Baumann

Hanehøjvej 27, 9520 Skørping

E-mail: kontakt@houseofbaumann.dk